2008. szeptember 21.

SZŰKÍTETT KVARTETT

A Szűkített Kvartettben hárman játszanak. Marci hegedül, Vali csellózik, Gábor üt. És tényleg játszanak. A hangokkal, a ritmusokkal, meg ami még eszükbe jut. Aki mindenféle népdalokra ismer, nem téved. Jó játék...
A formáció Vali és Marci szép konzis éveiben alakult, aztán 2005-ben jött Gábor és lett belőlük szűkítet kvartett. Feloszlásuk tervezett időpontja még titkos.

Tagok:

Bakai Márton - Az ELTE ének-zene, karvezetés szakán képezteti magát. Fő zenekara a Club Era, akikkel nyert már fődíjat a veszprémi utcazene fesztiválon és 2. díjat a Fonó „Kilátó” versenyén. Hód Adrienn táncszínházi előadásában dolgozott többek közt Harcsa Veronikával és Mizsei Zoltánnal, valamint ugrott már be a Dresh Quartettbe is.

Clemente Gábor - Itt-ott üt. Annak idején Pödör Bálint és Orczy Géza mutatott neki néhány trükköt. A Hetedhét zenekarral idén a Misztrál fesztivál dalnokversenyéről hozták el a fődíjat. Játszik még a Club Era-ban és a Túlpartban. (A teljesség igénye nélkül…)

Pribay Valéria - Jelenleg a győri tanárképzőn küzd cselló- és szolfézstanári diplomájáért. A Hetedhét zenekar és ő fél éve váltak el egymástól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése